.

Afbeelding invoegen
Bron artisten info: 
 
FEEST DJ Patrick van feestplein tot kinderfeestje, is dé allround top DJ op het gebied van bedrijfsfeesten, partijen, huwelijken,kinderfeesten en grote en kleine evenementen. Door zijn jarenlange ervaring, enthousiasme en perfecte muzikale mix weet hij van elk feest een onvergetelijke party te maken en voelt elk gezelschap feilloos aan! Kroegen, dancings, feesttenten en andere feestlocaties, staan in no time op z'n kop! Zijn presentatie is opzwepend, hij is zeer creatief, professioneel en vakbekwaam.
 
Daarnaast voelt hij zich helemaal thuis in zijn productiestudio waar hij de nodige dance en remixen, commercials en sound design maakt voor organisatiebureaus en landelijke radio/tv stations.
 


Leuk dat je mijn bio leest.
 
Mijn optredens en boekingen krijg ik vooral via mond tot mondreclame. Ik heb jarenlange ervaring in het draaien en entertainen op hele grote tot kleine feesten in allerlei genres. Van disco soul feesten tot feestpleinen en van kindershows, verjaardagen tot huwelijksfeesten en alles wat daar tussen zit.
 
Wat ik allemaal nog meer doe naast Feest DJ, o.a. Dansschool Intro’s & mixen, Radio Producties, Sound design, Jingles, Commercials, Voiceovers, Music editing, Mixing, Mastering, Presentatie, Imaging, Promo's, Trailer's, Voice coaching, Bedrijfsfilms, DJ / fitness mixes, Video editing, Radio workshops, DJ les, Videoclips, Studio techniek, Roadshow Design, Audio op locatie, Bedrijfsbeursen, Pub Quizzen, Karaoke shows, Kindershows en daarnaast geef les op een MBO in de podium en evenemententechniek. 
 
Annulerings voorwaarde voor dj boeking:
Na een mondelinge of schriftelijke toezegging voor een dj boeking van beide partijen, gelden deze onderstaande voorwaarden. Als men zou besluiten, om wat voor reden dan ook toch af te zien van de dj boeking zoals hierboven beschreven, geldt er een annuleringsfee van €125,-. Bij een eventuele latere herboeking zal er een coulance verrekening van €50,- korting plaatsvinden.